Image
Bild: Istock

Mileway hyr ut 22 000 kvadratmeter

Uthyrning Blackstones logistikbolag Mileway tecknar hyresavtal med Hafa Bathroom Group och NTEX.
Publicerad den 21 Oktober 2021
Annons
Image

I Halmstad har Mileway tecknat ett långsiktigt hyresavtal om 11 000 kvadratmeter med Hafa Bathroom Group. Fastigheten ligger i närheten av Hafas huvudkontor och gör att bolaget kan utöka sin verksamhet. Som en del av hyresavtalet uppgraderar Mileway lokalerna.

Mileway har även tecknat ytterligare ett avtal med det Göteborgsbaserade logistikföretaget NTEX. Det nya avtalet omfattar 11 350 kvadratmeter i Malmö. NTEX hyr sedan tidigare av Mileway i tre fastigheter i Göteborg.
– Vår diversifierade och välpositionerade portfölj tillsammans med vår djupa kunskap om lokala marknader, innebär att vi är idealiskt positionerade som fastighetspartner, och vi ser fram emot att ytterligare stödja dessa två kunder med deras tillväxt, säger Mileways Nordenchef Tomas Beck.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY