Image
Bild: Istock

Mileway hyr ut 22 000 kvadratmeter

Uthyrning Blackstones logistikbolag Mileway tecknar hyresavtal med Hafa Bathroom Group och NTEX.
Publicerad den 21 Oktober 2021

I Halmstad har Mileway tecknat ett långsiktigt hyresavtal om 11 000 kvadratmeter med Hafa Bathroom Group. Fastigheten ligger i närheten av Hafas huvudkontor och gör att bolaget kan utöka sin verksamhet. Som en del av hyresavtalet uppgraderar Mileway lokalerna.

Mileway har även tecknat ytterligare ett avtal med det Göteborgsbaserade logistikföretaget NTEX. Det nya avtalet omfattar 11 350 kvadratmeter i Malmö. NTEX hyr sedan tidigare av Mileway i tre fastigheter i Göteborg.
– Vår diversifierade och välpositionerade portfölj tillsammans med vår djupa kunskap om lokala marknader, innebär att vi är idealiskt positionerade som fastighetspartner, och vi ser fram emot att ytterligare stödja dessa två kunder med deras tillväxt, säger Mileways Nordenchef Tomas Beck.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige