Image

Midrocs kontorshus i Hyllie fullt uthyrt

Uthyrning Midroc har tecknat ett treårigt hyresavtal med Hardford AB omfattande knappt 400 kvadratmeter. Infab Vitamin kommer också att etablera verksamhet i kontorshuset Hermod i Hyllie.
Publicerad den 19 November 2015
Kontorshuset Hermod. Bild: Midroc
Kontorshuset Hermod.

Företagen bedriver avancerad tjänsteproduktion; Hardford inom kosmetik, hud- och hårvård, och Infab Vitamin inom kommunikationsområdet.

Ytterligare ett hyreskontrakt är tecknat med en konfidentiell kund inom medicinteknikbranschen.

- Nu etablerar sig ännu fler företag med verksamheter på andra orter i Sverige i Hyllie, vilket är mycket positivt för Malmö, menar Mikael Strand, affärschef i Midroc Property Development.

- Hardford ser framemot att flytta in i nya, moderna lokaler i expansiva Hyllie. Det strategiska läget med närhet till tåg och flyg passar oss perfekt, menar Johan Ståhl, vd för Hardford.

- Det blev en dragkamp om de sista kontorsytorna i huset, vilket visar att vi har utvecklat ett kontorskoncept som är mycket attraktivt på marknaden. Nu kvarstår bara ett par butikslokaler i bottenvåningen att hyra ut. Nästa steg för oss i Hyllie blir en kontorsbyggnad i tio plan, med en mycket spännande arkitektur som kommer att ge fina utblickar över Malmö, kulturlandskapet och Öresund, fortsätter Mikael Strand.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige