Image

Midroc tecknar nytt avtal för WTC

Uthyrning Midroc har tecknat hyresavtal med Implement Consulting Group avseende ett kontor i World Trade Center Propellergatan. Fastigheten är under uppbyggnad och förväntas stå färdig i augusti 2019.
Publicerad den 23 Oktober 2018
Annons
Image
Midroc utvecklar en ny kontorsfastighet, World Trade Center Propellergatan, i Västra Hamnen i Malmö. Bild: Midroc
Midroc utvecklar en ny kontorsfastighet, World Trade Center Propellergatan, i Västra Hamnen i Malmö.

I World Trade Center Propellergatan, som är Midrocs tredje World Trade Center-kontor i Malmö, fortsätter uthyrningen av lokalerna. Implement Consulting Group har tecknat avtal för en rymlig kontorslokal med balkong mot Öresund.

– Västra Hamnen är navet i det nya, växande Malmö där invånare både kan bo, arbeta och ha tillgång till ett brett serviceutbud. Därför känns det helt rätt för oss att flytta till vårt nya kontor, som kommer bli en bra bas där vi får utrymme att växa från dagens 30-tal konsulter till det dubbla. Från kontoret har vi dessutom utsikt över Malmö, Öresund och de gröna fälten på Ribersborgsfältet, detta bidrar till en stimulerande arbetsmiljö, säger Ulrik Salde, konsult på Implement Consulting Group.

Utöver det attraktiva området erbjuder Västra Hamnen även flera goda möjligheter för att hålla sig aktiv genom grönområden intill fastigheten samt idrottscenter och närliggande crossfitanläggning. I fastigheten byggs även en sportdepå med dusch- och omklädningsrum samt cykelgarage. För Implement Consulting Group bidrog dessa aspekter till valet av Västra Hamnen, eftersom företaget och dess medarbetare sätter stort värde på att enkelt kunna hålla sig i form under och efter arbetstid.

– Det är alltid hög energinivå på vårt kontor som är lika mycket en hub och inspirationskälla för våra medarbetare som för våra kunder. Vi ser fram emot att med vårt nya kontor i större utsträckning kunna realisera några av de unika koncept för facilitering och projektarbete som vi har utvecklat, säger Carl-Johan Herslow, konsult på Implement Consulting Group.

Midroc samarbetar tillsammans med Croisette Real Estate Partners för att hyra ut återstående lokaler i fastigheten där man ser en ökad efterfrågan i takt med att huset börjar ta form.

– Vi ser ljust på uthyrningen då intresset för de återstående lokalerna har ökat. Byggnadens konturer börjar växa fram och man kan se det fantastiska läget och utsikten över Öresund vid besök på plats. Vi har förhoppningar att ytterligare hyresavtal skall vara klara innan årsskiftet, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Akelius vd: Det är svårt att ge prognoser

Bolag Framtiden är mer osäker än vanligt och Akelius har intagit en försiktig inställning till nya investeringar för att upprätthålla ett stabilt finansiellt läge. Företagets vd Ralf Spann berättar för Fastighetssverige hur länge han tror den här osäkerheten håller i sig, hur transaktionsmarknaden ser ut och skillnaden mellan olika geografier.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY