Image
Bild: Midroc.

Midroc hyr ut 3 700 kvadratmeter i centrala Stockholm

Uthyrning Midroc har tecknat ett hyresavtal med The Boston Consulting Group (BCG). Avtalet omfattar 3 700 kvadratmeter kontorslokaler i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i Stockholm.
Publicerad den 7 Januari 2013
Annons
Image
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties. Bild: Midroc.
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties.

BCG är ett globalt managementkonsultföretag och företaget kommer att flytta sitt Sverigekontor från nuvarande lokaler på Skeppsbron till den nya etableringen. Avtalet löper till och med 2021.
- Vi har nu slutfört en omfattande ombyggnad av den profilstarka och kulturhistoriskt intressanta fastigheten. Intresset har varit stort och nu återstår endast drygt 1 000 kvadratmeter att hyra ut, säger Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate.
- Vi växer och behöver lokaler som håller för våra tillväxtambitioner. Vid Gustav Adolfs torg 18 får vi fantastiskt fina lokaler som erbjuder en bra arbetsmiljö med smarta arbetsplatslösningar, säger Johan Öberg, vd och delägare på BCG Sweden.
Ytterligare hyresgäster i fastigheten vid Gustav Adolfs torg är Bizkit, Handelsbanken, Green Hill, Mynthandeln och Restaurang Naglo.

Relaterade artiklar

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY