Image
Peter Syrén.
Peter Syrén. Bild: Yellon, Patrik Svedberg

Midroc byter namn till Granitor

Bolag Företagsgruppen Midroc Europe kommer att byta ut det gemensamma varumärket Midroc och från januari 2022 istället använda varumärket Granitor. Det innebär att fastighetsutvecklaren Midroc Properties byter namn till Granitor Properties.
Publicerad den 4 Oktober 2021

Varumärket Midroc används av ett stort antal skilda verksamheter med olika ägarkonstellationer i Sverige, Mellanöstern och Afrika. Midroc Europe, där Properties ingår, ägs av Mohammed Al Amoudi tillsammans med den svenska familjen Wikström.

Varumärkesbytet bidrar till en tydligare nordisk identitet och ligger till grund för en starkare profilering av verksamheterna som ingår i Midroc Europe. Bytet är en del av en förnyad långsiktig ägaröverenskommelse mellan de två familjerna bakom företagsgruppen.
– Det känns otroligt roligt att få bygga varumärket Granitor Properties. Vi tar med oss det bästa från Midroc men kan nu bli ännu tydligare i vår profil som en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som kan göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar. Vi vill att Granitor ska associeras med den trygga och stabila grunden för ansvarsfulla affärer, god samarbetskultur och entreprenörskap. Det är just de värderingarna som gjort Midroc Properties så framgångsrikt., säger Peter Syrén, vd på Midroc Properties.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige