Image

Maxfast noteras på First North

Bolag Maxfast Properties noteras nu på First North. Första handelsdagen blir på onsdag.
Publicerad den 27 Juni 2016

- Listningen är en kvalitetsstämpel på bolaget och ger oss tillgång till kapitalmarknaden, säger Robert Engwall, vd för Maxfast.

Bolaget har, efter en nyligen genomförd kapitalresning om cirka 210 miljoner kronor, ungefär 185 aktieägare.

Maxfast Properties har som mål att uppnå ett fastighetsvärde om en miljard kronor inom ett år och två miljarder inom tre år. Den genomförda kapitalresningen gör det möjligt att uppnå ettårsmålet.

Bolaget äger fastigheter i Avesta, Eskilstuna, Fagersta, Karlstad, Norrköping, Sundsvall, Västerås och Östhammar.

Catella Corporate Finance har varit finansiell rådgivare och Advokatfirman Glimstedt legal rådgivare till Maxfast.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige