Image
Marcus Holmstrand.
Marcus Holmstrand. Bild: Catella

Marcus Holmstrand slutar som CFO på Catella

Bolag Marcus Holmstrand lämnar Catella. Han kommer att fortsätta i CFO-rollen under uppsägningstiden om sex månader för att säkerställa en ordnad övergång till dess att en ny CFO tillträder.
Publicerad den 18 December 2019

Marcus Holmstrand har varit CFO för Catella sedan september 2015 och arbetade dessförinnan sedan 2011 som Group Business Controller.

– Marcus Holmstrand har under sin tid på Catella varit oerhört viktig för företagets starka utveckling. Marcus har bidragit dels som CFO men även tagit ett bredare ansvar i sin roll som medlem av koncernledningen. Efter åtta år på Catella har jag förståelse för att Marcus vill söka efter nya utmaningar utanför bolaget. Jag vill tacka honom för den här tiden och önska honom all lycka till med framtida utmaningar, säger vd Knut Pedersen.

För tre veckor sedan meddelades även att vd Knut Pedersen kommer att lämna sin roll i samband med årsstämman i maj 2020.

– Catella står nu inför två viktiga rekryteringar där den ena, till rollen som ny vd, redan är påbörjad och där vi omedelbart kommer att påbörja rekryteringen av ny CFO. Min ambition är att övergången ska ske så smidigt som möjligt. Jag vill tacka både Marcus och Knut för deras mångåriga viktiga bidrag till Catellas utveckling. Nu har vi möjlighet att rekrytera ett nytt starkt team som kan fortsätta Catellas tillväxtresa, säger Catellas styrelseordförande Johan Claesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY