Image

Marcus Carlsson blir vd för Stordalens Home Properties

Karriär Marcus Carlsson blir vd för Petter Stordalens fastighetsbolag Home Properties med 19 hotellfastigheter i Norden.
Publicerad den 26 Augusti 2015
Marcus Carlsson. Bild: Home Properties
Marcus Carlsson.

Marcus Carlsson kommer även att vara ansvarig för fastigheterna i Petter Stordalens bolag Anker Properties

- Marcus har varit en del av Nordic Choice Hotels under många år och han är kunnig när det gäller hotelldrift. Marcus har imponerat med sitt affärssinne och öga för detaljer. Jag är säker på att Marcus är rätt person för Home Properties, säger Petter A. Stordalen, ägare av Home Properties.

Marcus Carlsson har tidigare varit driftschef och operativ ledare för Comfort-kedjan med bland annat ansvar för nya kontrakt. De senaste två åren har Marcus arbetat som Director of Project Development (chef för projektutveckling) för Nordic Choice Hotels med ansvar för att hitta och ro i land nya hotellprojekt och kontraktförhandlingar med fastighetsutvecklare.

- Marcus har visat en unik förmåga att träffa mitt i prick när det gäller utvalda projekt. Han är duktig på att se helheten och är samtidigt noggrann med detaljer och han kommunicerar väl med både fastighetsutvecklare och fastighetsägare. Marcus har varit en viktig resurs på avdelningen och vi önskar honom fortsatt lycka till i sin nya tjänst, säger Catarina Molén-Runnäs, vd för Nordic Property Management.

Home Properties och Anker Properties äger bland annat Clarion Hotel Post i Göteborg, Clarion Hotel Amaranten i Stockholm och Clarion Collection Hotel Christiania Teater i Oslo.
Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige