Image
Magnus Nordholm, lämnar Heimstaden efter 14 år.
Magnus Nordholm, lämnar Heimstaden efter 14 år. Bild: Heimstaden.

Magnus Nordholm lämnar Heimstaden

Bolag Vice vd:n Magnus Nordholm lämnar Heimstaden efter 14 år.
Publicerad den 27 Januari 2022

Heimstadens vice vd Magnus Nordholm har beslutat att avgå. Han kommer att stanna kvar i rollen under de kommande månaderna för att säkerställa en smidig överlämningsprocess.
– Efter mer än 14 år har Magnus beslutat att lämna sin tjänst på Heimstaden. Som nära kollegor under många år kommer vi att sakna Magnus mycket. Han har haft en nyckelroll i att skapa plattformen och strategin för Heimstadens otroliga expansion de senaste åren. Genom att vara nära Magnus som vän och ha umgåtts med hans familj förstår och stöder vi hans val och önskar Magnus många fler år av berikande och lyckligt företagande och privatliv, säger ordförande Ivar Tollefsen på Heimstaden.
– Ivar och Heimstadens ambitioner och driv har inspirerat mig sedan första mötet 2007. Med nya idéer och vårt eget sätt att göra saker har vi skapat fantastiska resultat som ingen trodde var möjliga. Ett stort tack till alla fina människor i Heimstaden, Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och kommer alltid ivrigt att heja på er fortsatta framgång, säger Magnus Nordholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd-byte på Castellums coworkingbolag

Bolag Castellumägda coworkingbolaget United Spaces byter vd till hösten. Avgående vd:n Yvonne Sörensen Björud berättar för Fastighetssverige om beslutet att lämna, om tiden i bolagen och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige