Image

Lundström tar ordförandepost

Karriär Mikael Lundström, som lämnade vd-stolen på Akademiska Hus i våras, blir nu styrelseordförande i Elof Hansson Fastighets AB.
Publicerad den 20 September 2011
Mikael Lundström. Bild: Akademiska Hus. Bild: Akademiska Hus.
Mikael Lundström. Bild: Akademiska Hus.

I samband med att han lämnade sin tjänst som vd på Akademiska Hus gick han vidare och blev senior advisor på NAI Svefa.

Elof Hansson-koncernens affärsvolym uppgår till cirka sju miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Göteborg och antalet anställda är cirka 500.

Relaterade artiklar

Ämnen

Elof Hansson Fastigheter AB på Branschguiden

Elof Hansson Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag i Göteborg, som bygger vidare på 120 års tradition av att se och ta vara på affärsmöjligheter. Vi investerar i, utvecklar, äger och förvaltar, i huvudsak kommersiella fastigheter samt investerar i nya projekt.

Ett av våra utvecklingsprojekt är Masthuggskajen i Göteborg där vi tillsammans med andra aktörer skapar vi en ny urban miljö med bostäder, kontor och Global Business Gate. Global Business Gate ska bli ett centrum för internationella affärer och stärka Göteborg som internationell handelsstad. Läs gärna mer om Gl...

Läs mer om Elof Hansson Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige