Image
Bild: Strategisk Arkitektur

Lundbergs tecknar avtal och bygger nytt i Linköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Handelsbanken om 3 650 kvadratmeter och påbörjar därmed bygget av en kontorsfastighet om 7 000 kvadratmeter. Avtalet innebär att både bankkontoret och regionbankshuvudkontoret flyttar till kvarteret Bokbindaren i centrala Linköping.
Publicerad den 5 December 2011
Bild: Strategisk Arkitektur
Kvarteret Bokbindaren i Linköping. Illustrationer: Strategisk Arkitektur. Bild: Strategisk Arkitektur
Kvarteret Bokbindaren i Linköping. Illustrationer: Strategisk Arkitektur. Roger Ekström. Foto: Göran Billeson. Bild: Göran Billeson
Roger Ekström. Foto: Göran Billeson.

- Vi ser fram emot att få tillföra centrala Linköping en ny och modern kontorsfastighet. Vi får en mycket väl belägen och fin fastighet och är givetvis glada att ett så starkt varumärke som Handelsbanken väljer att flytta sin verksamhet till oss, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.

Inflyttning beräknas ske i december 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige