Image

Lundbergs hyr ut till Kriminalvården

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Kriminalvården som innebär att delar av verksamheten i Norrköping flyttar till nybyggda kvarteret Lyckan i centrala Norrköping. Uthyrningen omfattar cirka 1 000 kvadratmeter kontor med en avtalstid på fem år.
Publicerad den 10 Januari 2013
Annons
Image
Kvarteret Lyckan i Norrköping Bild: Fastighets AB LE Lundberg
Kvarteret Lyckan i Norrköping

- För oss har det varit avgörande att fastigheten erbjuder en hög nivå vad gäller yteffektivitet, arbetsmiljö och säkerhet, säger Daniel Blom, fastighetschef på Kriminalvården.

Kvarteret Lyckan är en miljöklassad fastighet som består av cirka 15 000 kvadratmeter kontor och drygt 2 000 kvadratmeter butiksyta. Kontorshyresgäster är sedan tidigare Transportstyrelsen, Manpower och Skandia.

Kriminalvården flyttar in i sina nya lokaler sommaren 2013.

- Vi är givetvis glada att Kriminalvården valt kvarteret Lyckan för denna verksamhet, säger Fredrik Ljung, förvaltare av kommersiella lokaler på Lundbergs.

- Intresset för nybyggda, moderna kontor i centrala Norrköping är stort och vi har goda förhoppningar om att de återstående ytorna är uthyrda inom kort.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ett år av saknad – så förvaltar Utopia arvet efter Emma Jonsteg

Bolag Den 29:e februari 2020 somnade Emma Jonsteg in efter en längre tids kamp mot cancer. Hon lämnade ett stort tomrum efter sig i arkitekt-Sverige men hennes ande lever fortsatt vidare hos Utopia. Mattias Litström, kreativt ansvarig och medgrundare av Utopia Arkitekter, berättar om sin vän och kollega, sorgen efter hennes bortgång och om arbetet med att förvalta arvet efter henne. – Emma är en ytterst levande figur även fast hon är borta, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY