Image

Lundbergs hyr ut till Kriminalvården

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Kriminalvården som innebär att delar av verksamheten i Norrköping flyttar till nybyggda kvarteret Lyckan i centrala Norrköping. Uthyrningen omfattar cirka 1 000 kvadratmeter kontor med en avtalstid på fem år.
Publicerad den 10 Januari 2013
Kvarteret Lyckan i Norrköping Bild: Fastighets AB LE Lundberg
Kvarteret Lyckan i Norrköping

- För oss har det varit avgörande att fastigheten erbjuder en hög nivå vad gäller yteffektivitet, arbetsmiljö och säkerhet, säger Daniel Blom, fastighetschef på Kriminalvården.

Kvarteret Lyckan är en miljöklassad fastighet som består av cirka 15 000 kvadratmeter kontor och drygt 2 000 kvadratmeter butiksyta. Kontorshyresgäster är sedan tidigare Transportstyrelsen, Manpower och Skandia.

Kriminalvården flyttar in i sina nya lokaler sommaren 2013.

- Vi är givetvis glada att Kriminalvården valt kvarteret Lyckan för denna verksamhet, säger Fredrik Ljung, förvaltare av kommersiella lokaler på Lundbergs.

- Intresset för nybyggda, moderna kontor i centrala Norrköping är stort och vi har goda förhoppningar om att de återstående ytorna är uthyrda inom kort.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige