Image
Det gamla polishuset Linköping.
Det gamla polishuset Linköping. Bild: Lundbergs Fastigheter

Lundbergs hyr ut i anrik Linköpingsfastighet

Uthyrning Xeamit blir den andra hyresgästen att flytta till Lundbergs Fastigheters Repslagaregatan 17 i Linköping. Det q-märkta huset vid Farbror Melins torg, som byggdes som polishus 1944, renoveras just nu och är i och med kontraktet återigen är fullt uthyrt.
Publicerad den 29 Maj 2024

Xeamits nya kontor i Linköping rymmer runt 40 arbetsplatser på en yta om 560 kvadratmeter och blir en viktig pusselbit i företagets fortsatta utvecklingsresa.

– Att kunna erbjuda ett attraktivt kontor med mervärden som får våra medarbetare att trivas och vilja komma till kontoret är väldigt viktigt för oss, säger Helena Rosengren, konsultchef på Xeamit.

– Kontorets roll har förändrats de senaste åren och det är spännande att se hur fler och fler bolag ser kontoret som en viktig del av sitt varumärkesbygge och företagskultur, säger Elisabeth Falk Olander, kommersiell uthyrare på Lundbergs Fastigheter.

Xeamit flyttar in i sina nya lokaler i mars 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige