Image

Lokal aktör säljer till BRF i Höllviken

Transaktioner Annabostäder i Limhamn säljer en fastighet till den nybildade bostadsrättsföreningen Tage´s i Höllviken.
Publicerad den 11 Maj 2012
Urban Blücher. Bild: Simon Hellsten. Bild: Simon Hellsten
Urban Blücher. Bild: Simon Hellsten.

Köpeskillingen för de 18 lägenheterna om cirka 1 200 kvadratmeter totalt är cirka 27 miljoner kronor, vilket ger ett kvadratmeter pris på 21 492 kronor.

Colliers International har hjälpt Annabostäder i affären.
- Vellinge kommun är en av de starkaste bostadsrättsmarknaderna i södra Sverige och vi tror att vi kommer att se fler ombildningar här nere. Vi på Colliers gör ombildningsmarknadsrapporter på kommunnivå och har under våren släppt rapporter på flera kommuner i södra Sverige. Närmast kommer vi att uppdatera våra rapporter över ombildningsmarknaden i Stockholm, Göteborg och Malmö,säger Urban Blücher Regionchef i Malmö.

Advokaterna Bergman & Eek har varit juridisk rådgivare.

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY