Image

Logistic Contractor bygger sportbutik i Örebro

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har fått i uppdrag att göra en tillbyggnad på 22 000 kvadratmeter till en befintlig logistikanläggning på Pilängens industriområde i Örebro. Uppdragsgivare är det norska företaget Bulk Eiendom och hyresgäst är XXL sport & vildmark.
Publicerad den 4 Maj 2015
Logistik Contractor bygger en 22 000 kvadratmeter stor byggnad i Örebro. Hyresgäst blir XXL sport & vildmark Bild: Logistik Contractor
Logistik Contractor bygger en 22 000 kvadratmeter stor byggnad i Örebro. Hyresgäst blir XXL sport & vildmark

Arbetet börjar omgående och ska vara avslutat lagom till jul i år.

– 2013 uppförde vi den ursprungliga byggnaden som är på 20 000 kvadratmeter, som redan då förbereddes för en eventuell expansion, och vi är glada över att få förnyat förtroende av Bulk Eiendom. Nu ska ytan mer än fördubblas genom tillbyggnaden, säger Christoffer Bööj på Logistic Contractor.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige