Image

Logistic Contractor bygger logistikanläggning i Jönköping

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har tecknat ett avtal om att bygga en ny logistikanläggning i Jönköping åt företaget Eldon. JLL förmedlade uthyrningen.
Publicerad den 26 Januari 2016
Anläggningen ska bli 8 500 kvadratmeter stor. Bild: JLL
Anläggningen ska bli 8 500 kvadratmeter stor.

Eldon tillverkar elskåp och kapslingar. Anläggningen om 8 500 kvadratmeter som byggs i Hedenstorp intill riksväg 40 ska bli deras nya distributionscenter för den nordiska marknaden.

- Behovet av att effektivisera verksamheter genom att flytta till moderna lokaler är fortsatt stort. Att vi fick möjligheten att hjälpa Eldon med att hitta rätt etablering och motpart i denna process har varit både givande och glädjande säger Fredrik Jagersjö, ansvarig projektledare på JLL.

- Vi är mycket glada över att Eldon har valt oss till att bygga deras nya distributionscenter i Jönköping. Vi ser fram emot att samarbeta med Eldon i detta spännande projekt som ska stå klart i slutet på året, säger Patrik Lööv, projektledare på Logistic Contractor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY