Image

Logistic Contractor bygger lager i Falköping

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har tecknat avtal om att bygga ett nytt lager på Brogärdet i Falköping. Uppdragsgivare är det kommunala bolaget Fastighets AB Mösseberg och anläggningen kommer att disponeras av TBN Åkeri. I projektet ingår att bygga 12 600 kvadratmeter lager och terminalytor samt ett kontor på 200 kvadratmeter. Anläggningen får också en omlastningsterminal med järnvägskaj.
Publicerad den 27 December 2016

– Det känns mycket positivt att vi fått förtroendet att bygga åt Fastighets AB Mösseberg. Vi kommer att påbörja arbetet på plats i maj 2017. Därefter har vi en intensiv produktionstid framför oss för att kunna lämna över till beställaren i februari 2018, säger Sandu Nylmon, kalkylchef på Logistic Contractor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige