Image

Lindholm lämnar Aareal - efterträds av återvändare

Karriär Aareal Banks Nordenchef Jonas Lindholm lämnar banken efter tolv år. Han efterträds av Birgitta Leijon som lämnade banken för ett jobb på Rikshem så sent som i april 2011.
Publicerad den 3 Oktober 2012
Birgitta Leijon. Bild: Rikshem. Bild: Rikshem
Birgitta Leijon. Bild: Rikshem.

Jonas Lindholm har varit på Aareal Bank i tolv år och lämnar nu över till Birgitta Leijon eftersom han ska gå i pension.
- Det är lite roligt, för det är nu tredje gången jag anställer henne. Tredje gången gillt kan man säga. Först anställde jag henne i Föreningssparbanken, sedan Aareal Bank och så nu tillbaka till Aareal Bank igen då. Jag tycker det är roligt att Birgitta får chansen och önskar henne lycka till. Jag är övertygad om att det kommer gå bra. Birgitta är en ytterst kompetent person och vi har alltid samarbetat mycket bra, säger Jonas Lindholm.

Birgitta Leijon är från och med i måndags Sverigechef på Aareal Bank och från den 1 januari blir hon chef över banken i Finland, Norge, Danmark och Estland.

Birgitta Leijon lämnade en tjänst som affärsutvecklingschef på Rikshem i höstas när bolaget rekryterade Sven-Göran Svensson och Ilija Batljan fick ta över hennes tjänst.

Birgitta Leijon kom från Aareal Bank till Rikshem i april i 2011.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige