Image
Natalie Bretz blir ny delägare på Lindahl som förstärker fastighets­verksamheten.
Natalie Bretz blir ny delägare på Lindahl som förstärker fastighets­verksamheten. Bild: Lindahl

Lindahl rekryterar Natalie Bretz

Bolag Natalie Bretz ansluter till Advokatfirman Lindahl som ny delägare den 1 januari 2024. Hon har omfattande erfarenhet av fastighetstransaktioner, JV-projekt, fastighetsutveckling, forward funding samt entreprenad- och infrastrukturprojekt med både svensk och internationell anknytning.
Publicerad den 15 November 2023

Natalie Bretz har bland annat arbetat många år på Mannheimer Swartlings fastighetsavdelning och kommer närmast från annan advokatbyrå.
– Natalie är en mycket uppskattad rådgivare i branschen och besitter tung erfarenhet och kompetens på både transaktions- och entreprenadsidan. Hon är känd för att hitta lösningar i komplexa transaktioner och arbetar proaktivt nära klienterna, de kommersiella mäklarna och andra rådgivare, säger Monica Lagercrantz, Managing Partner på Lindahl i Stockholm.
– Jag ser verkligen fram emot att ansluta till Lindahls fastighetsverksamhet. Vi har ett utmanande men väldigt spännande transaktions- och projektår framför oss, säger Natalie Bretz.
– Lindahl har en av de största verksamhetsgrupperna i landet med inriktning mot fastighetsbranschen. Jag är mycket glad över att nu knyta Natalie till oss och ser fram emot att tillsammans med henne bygga vidare fastighetsverksamheten, säger Jan Berg, partner på Lindahl i Stockholm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige