Image
Lidl utökar i Frölunda.
Lidl utökar i Frölunda. Bild: Lidl

Lidl utvecklar i Frölunda

Bygg/Arkitektur Lidl utvecklar butiksbeståndet i Frölunda genom att stänga en butik, öppna nytt hösten 2019 och söka fler lägen. Lidl stänger butiken i Althallen i Frölunda eftersom Fastighetsägaren Altplatsen Utveckling river byggnaden våren 2020, till förmån för ett större bostadshus som kommer stå klart år 2021.
Publicerad den 22 Januari 2019

Lidl har drivit butiken i Althallen sedan 22 mars 2007. Nu är det klart att byggnaden rivs till förmån för ett större bostadshus. Lidl flyttar ut innan sommaren 2019 och diskussioner pågår med fastighetsägaren om möjligheten att även i framtiden kunna ha en butik i gatuplanet på den nybyggda fastigheten, dock är inget klart i dagsläget.

Lidl har sedan tidigare en butik på Distansgatan vid Marconimotet i Frölunda och till hösten öppnar en helt ny butik på Lergöksgatan 345.
– Lidl går väldigt bra i Frölunda och är ett av våra mest prioriterade lägen. På lång sikt ser vi möjligheter till ytterligare butiker i Frölunda och västra Göteborg, säger Christoffer Wennergren, fastighetschef Lidl Sverige.

Samtlig berörd personal i butiken i Althallen erbjuds omplacering inom Lidl.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY