Image

Lidl öppnar i Nordstan

Uthyrning I slutet av 2018 välkomnar Hufvudstaden Lidl till Nordstan, Göteborg.
Publicerad den 3 April 2018
Annons
Image
Lidl öppnar i Femman. Bild: Hufvudstaden
Lidl öppnar i Femman.

Butiken, som har en totalyta om cirka 1 600 kvadratmeter, kommer att ligga på nedre plan i Femman. Lidl kommer ha två entréer och nås direkt via rulltrappa och hiss ner från gatuplan vid Postgatan samt via entrén från Femmans nedre plan.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Lidl tlll Femman. Lidls butik kommer att ytterligare stärka Femman som en självklar destination och det känns mycket positivt att vi inom kort kan erbjuda ett utökat utbud inom dagligvaruhandel mitt i centrala Göteborg, säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik, Göteborg, Hufvudstaden.

Femman har nyss genomgått en stor renovering. På tre plan samlas varumärken, caféer och restauranger som H&M, aim´n, Gina Tricot, Granit, Joe & the Juice och Sushi Yama med flera.

– Detta är en särskilt spännande etablering för oss med enorm potential, en butik med fullt sortiment i hjärtat av Göteborg. Nordstan är en central plats och här har vi potential att dagligen nå en mycket stor del av stadens samtliga invånare och besökare, säger Christoffer Wennergren, fastighetschef Region Väst på Lidl Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY