Image

Läs nya numret av Fastighetssverige här

Sverige Fastighetssveriges första pappersmagasin för året innehåller bland annat ett stort porträtt av Husvärdens vd Lennart Larsson och en stor special om digitalisering, med intervjuer med bland andra Urban Edenström, Fredrik Wirdenius och Anna Felländer.
Publicerad den 29 Februari 2016
Nya numret av Fastighetssverige. Nya numret av Fastighetssverige.

Bland gästskribenterna finns bland andra Glimstedts Jan Litborn, Akademiska Hus Kerstin Lindberg Göransson och Gert Wingårdh.

I den internationella delen – magasinet distribueras även på Mipim – kan du läsa en stor intervju med Sven-Olof Johansson som bland annat diskuterar osäkerheten på den amerikanska marknaden och dess påverkan på Sverige.

Du kan läsa magasinet som e-tidning här.

Den engelska delen finns här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige