Image

Lansa köper i Örebro

Transaktioner Lansa Fastigheter har köpt ett nyutvecklat hyresrättsprojekt i Örebro som omfattar sex byggnader med totalt 72 lägenheter.
Publicerad den 13 Mars 2017

Projektet färdigställdes i januari och säljare är Bolo Bostad (SHH Bostad med flera).

– Lansa går vidare i förvärv av nyproducerade hyresbostäder i Örebro där vi sedan tidigare är etablerade. Det är nyproducerade bostäder utvecklade för modernt boende som både hyresgäster och Lansa kan vara stolta över, säger Claes Malmkvist, vd för Lansa.

Fastigheten kommer att tillträdas under mars månad.

– Vi på SHH Bostad är nöjda med att en etablerad och långsiktig ägare förvärvar fastigheten som vi, med övriga delägare, utvecklat från råmark fram till ett modernt bostadserbjudande i Örebro kommun. Alla bostäder är uthyrda från start vilket visar att projektet är väl mottaget på marknaden säger Misha Moeremans, vd för SHH Bostad, som företräder säljarbolaget.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige