Image

Lager 157 till Storheden i Luleå

Uthyrning Lager 157 väljer Storhedens handelsplats för sin etablering i Luleå. Svenska Handelsfastigheter påbörjar nu hyresgästanpassningar inför den planerade butikinvigningen i slutet av oktober.
Publicerad den 14 Augusti 2018

– Lager 157 har ett starkt varumärke som attraherar stora kundflöden till handelsplatserna där de är etablerade. Det blir ett bra komplement till övriga butiker vid Storheden, som är ett av Norrlands främsta handelsområden. Då Lager 157 är hyresgäst hos Svenska Handelsplatser på flera orter har vi god förståelse för deras behov, säger Knud Lauridsen, kommersiell förvaltare Region Norr.

Butiken får en yta om 1 900 kvadratmeter och är butikskedjans åttonde nyetablering under 2018.

– Det är naturligtvis väldigt roligt att vi nu stärker närvaron i den norra delen av Sverige och går in i ytterligare en stad. Det här handlar om en total omni-upplevelse där det behövs en fysisk butik som man kan gå till för att hämta ut, returnera, prova och fråga. Den här servicen är en central del för ett starkt varumärke, säger Stefan Palm, vd för Lager 157.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige