Image
Lager 157 öppnar i Kista Galleria.
Lager 157 öppnar i Kista Galleria.

Lager 157 öppnar i Kista Galleria

Uthyrning Den 18 augusti slår Lager 157 upp portarna till en helt ny butik i Kista Galleria. Under lanseringsveckan kommer det att finnas fantastiska öppningserbjudanden och självklart är butiken fylld av höstens nyheter, lagom till skolstarten.
Publicerad den 20 Juni 2022
Annons
Image
Johanna Winther. Johanna Winther. Katja Bolander. Katja Bolander.

– Det är roligt att äntligen få öppna i Kista Galleria där vi länge haft en ambition och vilja att etablera. Vi vill komma närmare våra befintliga kunder och nå ut till ännu fler. Butiken blir en fullkonceptare med kläder och sneakers till hela familjen, säger Johanna Winther, Internationell försäljningschef på Lager 157.

Lager 157 finns idag i hela Norden med drygt 60 butiker. I Kista öppnar Lager 157 den 18 augusti, lagom till att skolorna börjar.

– Vi är jätteglada över att Lager 157 valt att öppna hos oss i Kista Galleria. Modeaktören kommer att bli ett mycket bra och inspirerande tillskott både för våra besökare och vår butiksmix, säger Katja Bolander, Centrumchef för Kista Galleria.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige