Image

Kungsleden hämtar transaktionschef från Niam

Karriär Kungsleden tar nästa steg i den omorganisation som inleddes under hösten och anställer Henrik Gerdin som ny transaktionschef. Han rapporterar till Ylva Sarby Westman, vice vd och chef för fastighetsinvesteringar.
Publicerad den 11 Januari 2016
Henrik Gerdin. Bild: Kungsleden
Henrik Gerdin.

Henrik Gerdin kommer närmast från en roll som director på Niam där han har arbetat med fastighetstransaktioner i åtta år.

Dessförinnan arbetade han i två år med structured finance och investment banking på Deutsche Pfandbriefbank i London.

I sin nya roll ska Henrik bland annat fortsätta att optimera och expandera Kungsledens fastighetsportfölj utifrån den utstakade strategiska riktningen.

Henrik Gerdin har en ekonomiexamen från University of Manchester och en magisterexamen från KTH. Han tillträder sin nya tjänst i februari 2016.

- Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Henrik och är övertygad om att hans transaktionserfarenhet kommer stärka vår organisation ytterligare i det fortsatta arbetet med att optimera och expandera fastighetsportföljen, säger Ylva Sarby Westman.

- Det ska bli väldigt roligt att tillsammans med transaktionsteamet fortsätta det framgångsrika arbete som har genomförts med Kungsledens fastighetsportfölj de senaste åren. Kungsleden är idag ett nytt bolag och jag ser fram emot att få vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling, säger Henrik Gerdin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige