Image

Krook & Tjäder tillsätter vice vd

Bolag Johan von Wachenfeldt blir ny vice vd för Krook & Tjäder.
Publicerad den 8 September 2016
Johan von Wachenfeldt. Bild: Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt.

På sikt planerar Arkitekterna Krook & Tjäders nuvarande vd Mats Bergstrand att trappa ner sitt operativa arbete. Johan von Wachenfeldt har utsetts till vice vd och går framöver även in i rollen som vd för att ta företaget mot nya höjder.

– Krook & Tjäder är ett fantastiskt företag som det är ett privilegium att vara både delägare och vd i. Att vi nu lägger i en ny växel är ett led i hur vi alltid arbetat, släppa fram våra unga krafter och inte stå i vägen för den utvecklingen, säger Mats Bergstrand, vd för Krook & Tjäder.

Johan von Wachenfeldt är själv arkitekt, utbildad på Chalmers och på Queensland University of Technology. Han har tidigare arbetat som studiochef på Göteborgskontoret och fungerat som styrelseordförande för kontoren i Stockholm och Uppsala.

– Krook & Tjäder är ett fantastiskt bolag och ett arkitektkontor som skiljer sig från alla andra som jag känner till. Vi arbetar med äkta omsorg om våra medarbetare och ger alla möjligheten att blomma. Våra medarbetare arbetar ofta direkt mot kund utan ett lager av mellanchefer, vilket gör att de snabbt bygger erfarenhet som får beställarna att känna sig trygga, säger Johan von Wachenfeldt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige