Image

Krook & Tjäder tillsätter vice vd

Bolag Johan von Wachenfeldt blir ny vice vd för Krook & Tjäder.
Publicerad den 8 September 2016
Johan von Wachenfeldt. Bild: Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt.

På sikt planerar Arkitekterna Krook & Tjäders nuvarande vd Mats Bergstrand att trappa ner sitt operativa arbete. Johan von Wachenfeldt har utsetts till vice vd och går framöver även in i rollen som vd för att ta företaget mot nya höjder.

– Krook & Tjäder är ett fantastiskt företag som det är ett privilegium att vara både delägare och vd i. Att vi nu lägger i en ny växel är ett led i hur vi alltid arbetat, släppa fram våra unga krafter och inte stå i vägen för den utvecklingen, säger Mats Bergstrand, vd för Krook & Tjäder.

Johan von Wachenfeldt är själv arkitekt, utbildad på Chalmers och på Queensland University of Technology. Han har tidigare arbetat som studiochef på Göteborgskontoret och fungerat som styrelseordförande för kontoren i Stockholm och Uppsala.

– Krook & Tjäder är ett fantastiskt bolag och ett arkitektkontor som skiljer sig från alla andra som jag känner till. Vi arbetar med äkta omsorg om våra medarbetare och ger alla möjligheten att blomma. Våra medarbetare arbetar ofta direkt mot kund utan ett lager av mellanchefer, vilket gör att de snabbt bygger erfarenhet som får beställarna att känna sig trygga, säger Johan von Wachenfeldt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige