Image
Malin Sjölund Olsson.
Malin Sjölund Olsson. Bild: Marie Hidvi

Krook & Tjäder tillsätter hållbarhetsstrateg

Bolag Malin Sjölund Olsson, arkitekt på Krook & Tjäder har tidigare parallellt med uppdrag som arkitekt drivit arbetet med hållbarhet men då som kvalitets- och miljöansvarig. Från och med november får hon en ny roll i företaget som hållbarhetsstrateg.
Publicerad den 12 November 2019

Malin Sjölund Olsson har arbetat som arkitekt i närmare 20 år med erfarenhet av flera olika typer av uppdrag men också drivit kvalitets- och hållbarhetsfrågor. På Krook & Tjäder har hon vid sidan av sina uppdrag som arkitekt fortsatt att utbilda sig inom kvalitetstyrning och miljöfrågor. År 2015 blev Malin Sjölund Olsson certifierad miljöbyggsamordare.
– Eftersom jag har haft ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor alltsedan studietiden känner jag mig oerhört inspirerad och stolt över mitt nya uppdrag, säger Malin Sjölund Olsson, hållbarhetsstrateg på Krook & Tjäder. Vår drivkraft är att jobba med alla aspekter av hållbarhet, och vi har därför valt att jobba systematiskt i enlighet med de globala målen, Agenda 2030. Min utmaning är att ta tillvara och kanalisera all kunskap hos våra medarbetare för att ge bästa resultat i våra uppdrag och inom vår organisation. Alla är med och bidrar. En nyckel är att ge varje medarbetare verktyg att utifrån sin egen situation kunna bidra på bästa sätt.

Malin Sjölund Olsson kommer att vara stationerad i Göteborg men med uppdraget är att leda och samordna Krook & Tjäders hållbarhetsarbete över koncern.
– På Krook & Tjäder är hållbarhet vårt enskilt största fokus, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd på Krook & Tjäder. Malin har stor erfarenhet både som arkitekt och som miljösamordnare men även en god kännedom om företaget. Det känns riktigt bra att hon tackat ja till uppdraget. På Krook & Tjäder vill vi möta utmaningarna tillsammans med våra samarbetspartners och bidra med vår kunskap kring hållbarhet för att hitta nya vägar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige