Image

Krook & Tjäder anställer anbudsansvarig

Bolag I takt med att företaget fortsätter att växa tar nu Krook & Tjäder in Christer Fröberg som anbudsansvarig. Han kommer närmast från arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky. Med erfarenhet inom fastighetsbranschen och en ekonomi- och miljöprofil kommer han driva, leda och samordna arbetet över koncern.
Publicerad den 13 December 2018
Christer Fröberg. Bild: Krook & Tjäder
Christer Fröberg.

Christer Fröberg är utbildad nationalekonom och miljövetare på Handelshögskolan i Göteborg med bland annat fem år som kontorschef och affärsutvecklare på arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky.
– Jag ser fram mot att fortsätta utveckla Krook & Tjäders erbjudande. Jag började själv studera till byggnadsingenjör på Chalmers, men intresset för miljö tog över. Jag brukar sammanfatta min yrkestitel som miljöekonom med fokus på samhällsbyggnad, säger Christer Fröberg.
– Med erfarenhet inom fastighetsbranschen där han utvecklat affären i kombination med kunskaper inom miljövetenskap, känns det som en klockren rekrytering för oss. Vårt hållbarhetsarbete har att tydligt fokus på beständigt byggande där vi utbildar våra medarbetare i fastighetsekonomi. Det känns riktigt roligt att ha Christer hos oss. Han är efterlängtad och vi ser att han kan tillföra mycket i sin roll som anbudsansvarig, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige