Image

Krook & Tjäder anställer anbudsansvarig

Bolag I takt med att företaget fortsätter att växa tar nu Krook & Tjäder in Christer Fröberg som anbudsansvarig. Han kommer närmast från arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky. Med erfarenhet inom fastighetsbranschen och en ekonomi- och miljöprofil kommer han driva, leda och samordna arbetet över koncern.
Publicerad den 13 December 2018
Christer Fröberg. Bild: Krook & Tjäder
Christer Fröberg.

Christer Fröberg är utbildad nationalekonom och miljövetare på Handelshögskolan i Göteborg med bland annat fem år som kontorschef och affärsutvecklare på arkitektkontoret Kjellgren Kaminsky.
– Jag ser fram mot att fortsätta utveckla Krook & Tjäders erbjudande. Jag började själv studera till byggnadsingenjör på Chalmers, men intresset för miljö tog över. Jag brukar sammanfatta min yrkestitel som miljöekonom med fokus på samhällsbyggnad, säger Christer Fröberg.
– Med erfarenhet inom fastighetsbranschen där han utvecklat affären i kombination med kunskaper inom miljövetenskap, känns det som en klockren rekrytering för oss. Vårt hållbarhetsarbete har att tydligt fokus på beständigt byggande där vi utbildar våra medarbetare i fastighetsekonomi. Det känns riktigt roligt att ha Christer hos oss. Han är efterlängtad och vi ser att han kan tillföra mycket i sin roll som anbudsansvarig, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige