Image

Kommunalt bostadsbolag vill sälja 600 lägenheter

AFFÄRER För att kunna finansiera framtida investeringar vill politikerna i Gävle sälja uppemot 600 lägenheter. Dessa finns i dag i det kommunala bolaget Gavlegårdarna.
Publicerad den 13 November 2008

För att kunna hantera försäljningarna planerar man att skapa två dotterbolag till kommunala Gavlegårdarna. Kommunstyrelsen ska inom kort ta ställning.

Gavlegårdarnas styrelse har gett företagets vd Jan Hugg i uppdrag att ta fram förslag till försäljning av uppemot 600 lägenheter under åren 2009–2012.

- För att ha råd att göra de stora investeringar som väntar framöver så kommer vi att behöva sälja en del lägenheter, säger Jan Hugg till Gefle Dagblad.

NAI Svefa har säljuppdraget för Gavlegårdarnas bostadspaket.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige