Image
Rutger Arnhult, vd för Klövern.
Rutger Arnhult, vd för Klövern. Bild: Klövern

Klövern köper i Lund

Transaktioner Klövern köper för 134 miljoner kronor i Lund.
Publicerad den 8 December 2020

Klövern förvärvar en centralt belägen fastighet i Lund för ett underliggande fastighetsvärde om 134 miljoner kronor. Den uthyrningsbara ytan uppgår till totalt 3 754 kvadratmeter och består främst av kontorsytor men även av 20 lägenheter och en liten andel butiksytor. Hyresgäster är bland annat Nordea, Region Skåne, Lunds kommun och Kronans Apotek. Fastigheten, som är fullt uthyrd, har ett hyresvärde om drygt tio miljoner kronor.
– Fastigheten, med sitt centrala läge invid Stortorget, är ett mycket bra komplement till vårt befintliga bestånd i Malmö/Lund, säger Peeter Kinnunen, transaktionschef på Klövern.

Tillträde är planerat till den 15 december 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige