Image

Klövern hyr ut till Motorola i Linköping

Uthyrning Klövern har hyrt ut cirka 4 800 kvadratmeter till Motorola Mobility i Mjärdevi, Linköping. Hyresavtalet är fem år och total hyra för perioden uppgår till drygt 36 miljoner kronor.
Publicerad den 12 Oktober 2012
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt. Bild: David Schmidt
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt. Idéläran 2. Bild: Klövern. Bild: Klövern
Idéläran 2. Bild: Klövern.

Motorola samlokaliserar sin verksamhet i den redan IT-täta teknikparken Mjärdevi i närheten av Linköpings Universitet. Inflyttning i fastigheten Idéläran 2 beräknas till juli 2013.
- Det är naturligtvis mycket glädjande att det finns ett stort intresse för våra lokaler i Mjärdevi Science Park. Det är också ett gott betyg att en befintlig hyresgäst väljer att teckna ett nytt avtal med oss, säger Klöverns vd Rutger Arnhult.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige