Image

Kista Galleria vinner säkerhetspris

Bolag Kista Galleria har vunnit Security Awards prestigefyllda branschpris för Årets Risk Managementlösning 2011.
Publicerad den 29 September 2011

Nomineringen premierade Kista Gallerias målmedvetna arbete med att skapa Sveriges tryggaste köpcentrum.

Kista Galleria tog emot Årets Risk Managementlösning 2011 med motiveringen:
”Mottagaren av utmärkelsen Årets Risk Managementlösning arbetar systematiskt, nytänkande och proaktivt och stärker därmed varumärket, skyddar tillgångarna och ökar lönsamheten. Genom att vidta en lång rad åtgärder och satsa på kommunikation och samverkan tas alla goda krafter till vara.”

Security Awards arrangeras årligen av branschtidningen Skydd & Säkerhet.

Målet med Security Awards är att uppmuntra till nytänkande och kvalitetshöjande åtgärder inom säkerhetsbranschen och premiera de företag och personer som utmärkt sig för att hantera säkerhet på ett bra sätt.
- För oss är det den dagliga säkerheten och tryggheten som är viktigast. Det är genom ett systematiskt arbete i vardagen som vi kan leverera en attraktiv produkt till våra 180 hyresgäster och 60 000 dagliga besökare. Ett pris som det här är dock självklart ett uppskattat bevis på att det målinriktade arbetet i vardagen är både effektivt och innovativt, säger Jan Gösbeck, centrumchef i Kista Galleria.

Kista Galleria har sedan 2006 arbetat medvetet och konsekvent med fokus på trygghet och säkerhet för besökare, butiksägare och anställda. Under de senaste fyra åren har Kista Galleria investerat i avancerade bevaknings- och passersystem samt i utbildning i och kring säkerhetsfrågor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige