Image

KF rekryterar vd från ryska Ikea

Karriär Helena Liljedahl är ny vd för KF Fastigheter Centrumhandel. Hon har tidigare arbetat för KF Fastigheter och återvänder nu till bolaget efter tio år. Hon kommer närmast från Ikeas ryska köpcentrumbolag där hon arbetade med kommersiell utveckling.
Publicerad den 28 Juni 2011
Bild: KF Fastigheter

Dessförinnan har hon arbetat med utveckling av köpcentrum och handelsplatser på Centrumutveckling samt på Alecta där hon ansvarade för retailportföljen.

- I min nya roll kommer jag att fokusera på att öka det kommersiella drivet i bolaget. KF Fastigheter har en mycket bra och intressant fastighetsportfölj i bra handelslägen. När vi utvecklar och förvaltar portföljen ska vi hela tiden ha kundens upplevelse i fokus, säger Helena Liljedahl.

KF Fastigheter Centrumhandel är ett dotterbolag till KF Fastigheter AB. Bolaget äger och driver ett 20-tal handelsplatser med en uthyrningsbar yta om cirka 500 000 kvadratmeter och ett marknadsvärde på cirka sju miljarder kronor.

- Jag är oerhört nöjd med rekryteringen. Med Helena Liljedahl har vi fått in en person med en gedigen kommersiell bakgrund. Precis det vi letade efter, säger Bernt-Olof Gustavsson, vd för KF Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige