Image
Katja Bolander.
Katja Bolander. Bild: Citycon

Katja Bolander blir ny marknadsansvarig på Novier

Bolag Novier rekryterar Katja Bolander som ny marknadsansvarit. Hon ansluter till bolaget från Citycon.
Publicerad den 13 Januari 2023

Katja Bolander, som har en gedigen branscherfarenhet, kommer senast från en roll som centrumchef på Citycon där hon drivit utvecklingen framåt och varit ansvarig för att skapa en inspirerande och modern mötesplats. Dessförinnan har hon haft en rad ledande positioner och drivit stora förändringsprojekt inom flertalet bolag inom olika branscher. Katja Bolander börjar på Novier i början av mars.
– Vi är stolta över att få jobba tillsammans med Katja, hon är verkligen rätt person för att etablera och utveckla Novier ytterligare. Med över 20 års erfarenhet som marknadsförare i fastighetsbranschen är vi säkra på att Katja kommer göra skillnad för Noviers verksamhet. Genom Katja kommer vi att fortsätta stärka Noviers varumärke i branschen. Som en röd tråd genom Katjas karriär återkommer inslag av förändringsarbete, employeer branding samt intern och extern kommunikation, vilket är något vi kommer att ha stor fördel av i vår resa framåt, säger Marie Bucht Toresäter, vd för Novier.
– För mig är det viktigt att arbeta i en verksamhet där företagskulturen och medarbetarna står i fokus, vilket jag verkligen ser hos Novier. Jag lockades även av tanken att vara delaktig i ett företag som har tydliga värderingar och ett hållbart engagemang, säger Katja Bolander.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige