Image
Lotta Moos.
Lotta Moos. Bild: Martin Källqvist

Kappahl expanderar med Kids i Liljeholmstorget Galleria

Uthyrning Kappahl bygger ut sin existerade butik i Liljeholmstorget Galleria med en helt ny del avsedd för barn- och ungdomsmode, Kappahl Kids. Utbyggnaden inleds i januari och nya butiken ska stå klar i mars 2023.
Publicerad den 15 December 2022

– Vi är jätteglada över att vi inom kort kan börja bygga ut vår butik i Liljeholmstorget Galleria. Vårt fokus är att erbjuda ett utökat barnsortiment, något som många av våra kundgrupper uppskattar. Vi öppnar upp och moderniserar butiken och inför vårt nya inredningskoncept i hela butiken från golv till tak, även försäljningsytan blir större, säger Magnus Eklund, Regionchef Stockholm på Kappahl.

Kappahl Kids är modekedjans andra fristående koncept, efter Newbie Store. Kidsbutiken kommer att erbjuda hela Kappahls barnsortiment, inklusive Newbie, i storlekarna 44 till 170. Plaggen är framtagna av Kappahls designers för att användas om och om igen och idag är över 80 procent av barnsortimentet hållbarhetsmärkt.

– Barnfamiljer besöker oss regelbundet och de är också är en viktig grupp för oss. Därför är vi extra glada över att vi nu kan erbjuda ett ännu bättre och bredare utbud av modekläder än tidigare. Kappahls nya butik kommer att bli ett mycket välkommet nytt inslag i vår galleria, säger Lotta Moos, Centrumchef på Liljeholmstorget Galleria.

Utbyggnaden inleds i januari och nya butiken ska stå klar i mars 2023. Butiken kommer att hålla öppet under hela perioden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige