Image

Kanozi expanderar till Stockholm

Bolag I september öppnade Kanozi portarna för ett tredje kontor, nu i centrala Stockholm. – Att etablera ett kontor på Sveriges största marknad gör att vi kommer närmare befintliga och betydligt fler potentiella kunder, så detta är en strategiskt viktig satsning, säger Helene Brandrup-Wognsen, styrelseordförande och tf vd på Kanozi.
Publicerad den 2 Oktober 2018
Helene Brandrup-Wognsen. Bild: Kanozi Arkitekter
Helene Brandrup-Wognsen.

Kanozis Arkitekter som i dag har 65 medarbetare i Göteborg och Malmö, etablerar lokal närvaro på Stockholmsmarknaden genom att nu öppna kontor på Saltmätargatan 8 i Stockholm. Efter att arkitektkontoret i juni 2018 vann uppdraget att utforma Sickla station togs det expansiva beslutet.

– De senaste åren har vi arbetat med flera projekt i Stockholm men inte haft ett fysiskt kontor. I så stora projekt som Sickla station behöver vi finnas nära våra beställare, med etableringen kan vi skapa ett tätt och effektivt samarbete. Bedömningen är att vi inom en snar framtid kommer att vara minst tio anställda. Vi har redan påbörjat rekryteringen av nya medarbetare och söker både byggnadsingenjörer och arkitekter till det nya kontoret, säger Johan Casselbrant, chefsdesigner och huvudägare.

Inom inredningsområdet ser arkitektkontoret extra stor potential att växa.

– I dag arbetar vi mycket med kontor och utformning av moderna, attraktiva arbetsplatser. Det är något vi märkt stor efterfrågan på i Stockholm, säger Johan Casselbrant.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige