Image
Johan Knaust.
Johan Knaust. Bild: K2A

K2A tecknar nytt hyresavtal med vårdcentral värt 20 miljoner

Uthyrning K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tecknat ett femårigt avtal med Familjeläkarna Mitt, som hyr en 2 200 kvadratmeter stor lokal i Sundsvall för att bedriva en vårdcentral. Avtalet löper fram till februari 2029 och totalt hyresvärde är cirka 20 miljoner kronor.
Publicerad den 18 Januari 2024

– Det är väldigt positivt att kunna arbeta med en långsiktig och seriös hyresgäst i det här sammanhanget. Avtalet skapar också möjligheter för oss att göra gröna satsningar i huset, säger Johan Knaust, vd på K2A.

Familjeläkarna Mitt är ett lokalt företag som drivs av de läkare som jobbar inom företaget. Företaget har idag två vårdcentraler. Den vårdcentral som avtalet gäller ligger i Sidsjö, en tillgänglig och naturnära stadsdel ett par kilometer från Sundsvalls centrum.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Teknik Den pågående och framtida AI-transformationen påverkar dagens affärsmodeller och formar framtidens affärer. Utmaningarna är lika många som fallgroparna. Vilka investeringar bör man göra? Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson, menar att vi befinner oss i en både extremt spännande och utmanande tid. – Utvecklingen skenar fram, samtidigt som den aldrig mer kommer att gå så här långsamt. AI kommer att förändra spelplanen för hela fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige