Image
Johan Knaust.
Johan Knaust. Bild: K2A

K2A tecknar nytt blockavtal med SHIS Bostäder i Stockholm

Uthyrning K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tecknat ett treårigt avtal med SHIS Bostäder, Stockholms stads bostadssociala resurs, om uthyrning av 33 lägenheter i Vällingby i västra Stockholm. Avtalet löper fram till augusti 2026.
Publicerad den 13 September 2023

Avtalet innebar att SHIS Bostäder fortsätter sin verksamhet i K2A:s bostäder i Vällingby, där stiftelsen haft verksamhet sedan 2017.

– Det är mycket positivt att vi går vidare i samarbetet med SHIS Bostäder. Stiftelsen gör ett väldigt viktigt arbete med att förebygga och motverka hemlöshet i Stockholm och vi är glada att kunna bidra i det arbetet, säger Johan Knaust, vd på K2A.

SHIS Bostäder erbjuder boendelösningar och behovsanpassat stöd för att stockholmare som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden ska få en möjlighet till en egen bostad och nyckeln till sin egen dörr.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna fortsätta vår verksamhet på platsen. Det löpande samarbetet med K2A fungerar mycket bra och bolaget har en professionell förvaltningsorganisation som underlättar det arbete vi gör på plats. Vi ser fram att under kommande hyresperiod fortsätta utveckla det gemensamma arbetet med social hållbarhet, säger Åsa Öttenius, vd på SHIS Bostäder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige