Image
Jacob Karlsson.
Jacob Karlsson. Bild: K-Fastigheter

K-Fastigheter premiärköper i Höganäs

Transaktioner K-Fastigheter har förvärvat mark i centrala Höganäs. Där planerar bolaget att bygga omkring 50 hyreslägenheter.
Publicerad den 6 Juli 2019

K-Fastigheter har förvärvat fastigheten Kv Flora 13 i centrala Höganäs. Transaktionen sker i bolagsform och baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 14 Mkr.

På marken kommer K-Fastighet att uppföra ett hus med ett femtiotal hyreslägenheter enligt bolagets flexibla och yteffektiva Lamellhus-koncept.

– Vi ser fram emot att etablera K-Fastigheter och våra koncepthus i Höganäs, en kommun väl värd att investera i, säger Åsa Fredin, chef för K-Fastigheters affärsområde Projektutveckling och fortsätter:

– På det centrala läget, vid korsningen Centralgatan-Järnvägsgatan, kommer vi att erbjuda attraktiva tvåor, treor och fyror med planerad inflyttning under våren 2021.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige