Image
Jumpyard öppnar anläggning i Arninge.
Jumpyard öppnar anläggning i Arninge. Bild: Jumpyard

Jumpyard öppnar nytt i Arninge

Uthyrning Sommaren 2025 öppnar Jumpyard i Arninge, Täby. Aktivitetsparken blir, med sina 4 000 kvadratmeter, en av kedjans största satsningar i Sverige
Publicerad den 17 Augusti 2024

Jumpyard hade över 4 000 000 besökare i fem europeiska länder. Med fokus på hemmamarknaden har bolaget nu bestämt sig för att öppna sin fjärde aktivitetspark i Stockholm i Täby.

Den 4 000 kvadratmeter stora parken kommer att ligga i Arninge och komplettera de nuvarande parkerna i Barkarby, Nacka och Kungens Kurva.
– Våra gäster har länge efterfrågat en aktivitetspark just i norrort så därför är jag lite extra glad att hela Stockholm nu har möjlighet att njuta av hopp och lek. Vår ambition är ju att motverka stillasittande och hålla barnasinnet vid liv. Tyvärr når bara två av tio barn den rekommenderade mängden rörelse per dag. Det behövs fler alternativ till roliga aktiviteter som familjen kan göra tillsammans och Jumpyard i Täby kommer att ha något för alla i familjen, säger Pelle Möller, vd på Jumpyard.

I februari 2016 stod det klart att Täby kommun utsett Ica Fastigheter som vinnare gällende utveckling av kvarteret Tumstocken 6. I samma byggnad som Jumpyard kommer det att ligga både gym, restauranger och en stor Ica-butik.

Under 2024 fortsätter Jumpyard att underhålla och öppna fler parker i både Sverige och Europa.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige