Image
Claes Jeppsson och Håkan Samuelsson
Claes Jeppsson och Håkan Samuelsson Bild: J+S Projektutveckling

J+S Projektutveckling får sin första markanvisning

Bygg/Arkitektur Jeppsson + Samuelsson Projektutveckling har fått en markanvisning tilldelad för utveckling av bostäder i Vikhem, Staffanstorps kommun. Totalt omfattar projektet 28 bostäder, både radhus och lägenheter, med en attraktiv arkitektur. Projektförslaget är utvecklat tillsammans med de danska arkitekterna JJW Arkitekter och projektet planeras att säljstartas under våren 2020.
Publicerad den 12 September 2019

Detta är J+S Projektutvecklings första bostadsprojekt som utvecklas i egen regi.

J+S Projektutveckling har varit verksamma sedan 2016 och ägs och drivs av Claes Jeppsson och Håkan Samuelsson som tillsammans har lång och bred erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen från såväl privat som offentlig verksamhet och med speciellt fokus på stads- och bostadsutveckling. Som fristående projektutvecklare arbetar J+S Projektutveckling alltid med kundernas och projektets bästa i fokus. Projektet i Vikhem är J+S Projektutvecklings första projekt som utvecklas i egen regi och kommer att genomföras som bostadsrätt. Målsättningen är att säljstarta under våren 2020.

För J+S Projektutveckling pågår även andra uppdrag. Tvåhundra bostadsrätter i Limhamn för ELF Development, stadsutveckling av Västerbro genom Hifab för Lunds kommun, stadsutveckling i Berga för Castellum i Helsingborg och stadsutveckling av stationsområdet för Jernhusen i Ängelholm.

– Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Staffanstorps kommun att utveckla den viktiga fastigheten mitt i Vikhem, precis vid torget. Vi ser fram emot att, tillsammans med våra danska arkitekter JJW Arkitekter, skapa ett profilprojekt i Vikhem, som sticker ut både med sin utformning och eleganta skifferfasader. Vi planerar för attraktiva lägenheter med fina balkonger i rätt väderstreck och effektiva radhus med lagom stor trädgård. Förutom bra bostäder kommer det också att finnas plats för mindre verksamheter precis i anslutning till torget. Vår ambition är att skapa mer bra livskvalitet för alla som vill bo i Staffanstorp.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY