Image

Johan von Wachenfeldt tillträder som ny vd för Krook & Tjäder

Karriär Efter att i höstas ha blivit utsedd till vice vd tar Johan von Wachenfeldt nu ytterligare ett steg inom Krook & Tjäder när han tillträder som vd för bolaget.
Publicerad den 25 Januari 2017
Johan von Wachenfeldt. Bild: Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt.

Vid årsskiftet genomfördes successionen fullt ut då Johan von Wachenfeldt tillträdde som vd för Krook & Tjäder.

– En utmaning i vår kraftiga expansion blir att förädla Krook & Tjäders identitet. Vår styrka i det personliga mötet, värmen och den öppenhet vi står för. Framför allt kommer vi fortsätta att odla ett inspirerande klimat där företaget fungerar som en grogrund för individen att utvecklas och växa i inom sitt yrke, säger Johan von Wachenfeldt.

– Som arkitekt har jag ett stort intresse för arkitektur och samhällsbyggnad. Jag vet vad arkitekter brinner för och är bra på att skapa arbetsglädje och inspirera. I mitt uppdrag som vd kommer jag även att fokusera på att utveckla våra affärsområden och stärka vår identitet, vilket jag ser som några av våra främsta konkurrensfördelar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige