Image

Johan von Wachenfeldt tillträder som ny vd för Krook & Tjäder

Karriär Efter att i höstas ha blivit utsedd till vice vd tar Johan von Wachenfeldt nu ytterligare ett steg inom Krook & Tjäder när han tillträder som vd för bolaget.
Publicerad den 25 Januari 2017
Johan von Wachenfeldt. Bild: Krook & Tjäder
Johan von Wachenfeldt.

Vid årsskiftet genomfördes successionen fullt ut då Johan von Wachenfeldt tillträdde som vd för Krook & Tjäder.

– En utmaning i vår kraftiga expansion blir att förädla Krook & Tjäders identitet. Vår styrka i det personliga mötet, värmen och den öppenhet vi står för. Framför allt kommer vi fortsätta att odla ett inspirerande klimat där företaget fungerar som en grogrund för individen att utvecklas och växa i inom sitt yrke, säger Johan von Wachenfeldt.

– Som arkitekt har jag ett stort intresse för arkitektur och samhällsbyggnad. Jag vet vad arkitekter brinner för och är bra på att skapa arbetsglädje och inspirera. I mitt uppdrag som vd kommer jag även att fokusera på att utveckla våra affärsområden och stärka vår identitet, vilket jag ser som några av våra främsta konkurrensfördelar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige