Image

JLL växer inom uthyrning

Karriär JLL Retail Agency har rekryterat Lovisa Harryzon, närmast från RP Retail & Properties.
Publicerad den 27 November 2014
Lovisa Harryzon. Bild: JLL
Lovisa Harryzon.

- JLL befinner sig i en mycket positiv expansionsfas. För att kunna hjälpa vår ständigt växande kundskara söker vi nu fler medarbetare, såväl rutinerade personer med mångårig erfarenhet som juniora förmågor med stor potential och utvecklingsmöjligheter. Lovisa Harryzon är ett exempel på det senare och det känns mycket roligt att hon blir en del av svenska JLL, säger Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency.

Lovisa Harryzon kommer närmast från en tjänst hos RP Retail & Properties där hon arbetat inom uthyrning och överlåtelser av lokaler, fastigheter samt hela verksamheter. Hon ansluter till kontoret i Stockholm efter årsskiftet.

JLL planerar att expandera ytterligare och söker fler nya medarbetare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY