Image

JLL rekryterar tre i Göteborg

Karriär JLL rekryterar Anette Asklin, Sara Liljevall och Carl Johan Enegren till sitt kontor i Göteborg.
Publicerad den 6 Februari 2017

Anette Asklin ansluter till JLLs verksamhet inom Debt & Financial Advisory och kommer i rollen som senior rådgivare att utgå ifrån Göteborg. Hon har en mycket gedigen erfarenhet både från egen konsultverksamhet och som finansdirektör på Castellum. Hon kommer att dela sin tid mellan JLL och styrelseuppdrag.

Sara Liljevall ansluter till uthyrningsteamet i Göteborg och kommer ha fokus på uthyrning av kontorslokaler. Sara kommer närmast från rollen som key account manager på Academic Work.

Carl Johan Enegren ansluter till värderingsteamet i Göteborg. Carl Johan är nyutexaminerad civilingenjör inom Lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola.

- Det är så roligt att få hälsa Anette, Sara och Carl Johan välkomna till oss på JLL. Det händer mycket positivt i Göteborgs fastighetsmarknad och nu kan vi på JLL ännu bättre möta den starka efterfrågan från befintliga och nya kunder, säger Lena Grimslätt, chef för JLL Göteborg.

- JLL Sverige har haft en fantastiskt fin utveckling de senaste åren och det är glädjande att vi nu kan förstärka vår organisation i Göteborg på ett ypperligt sätt – extra roligt att vår verksamhet inom Debt & Financial Advisory nu är på plats i Göteborg. Vi tror på en fortsatt aktiv marknad och kommer med engagemang, passion samt kreativitet fortsätta att utveckla våra kunders affärer för att skapa långsiktiga och hållbara relationer, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY