Image

JLL rekryterar Tor Borg

Bolag Tor Borg ansluter till JLL, från SBAB, och får den nyinrättade rollen Head of Research Nordics för att ytterligare förstärka analysfunktionen inom JLL. Vidare kommer han att ansvara för att skapa en enhetlig analysprodukt som spänner över hela den nordiska regionen.
Publicerad den 19 Juni 2017
Tor Borg. Bild: SBAB Bank
Tor Borg.

Tor Borg kommer närmast från SBAB Bank som chefsekonom och har mer än 20 års relevant erfarenhet från roller inom Folksam Kapitalförvaltning, Sveriges Riksbank samt Lunds universitet.

– Att en så erkänd och namnkunnig person som Tor Borg väljer att ansluta till JLL är ytterligare ett kvitto på den framgångsrika utvecklingen av JLL:s verksamhet i Sverige och i Norden och vi är oerhört glada och stolta att Tor ansluter till oss på JLL, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

– I sin roll som Head of Research Nordics kommer Tor att tillföra betydande erfarenhet och kunskap till organisationen. Dessutom passar detta perfekt in med vår ambition att bygga en förstklassig fastighetsrelaterad rådgivningsverksamhet i Sverige och i övriga Norden, tillägger Daniel Gorosch.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige