Image

JLL rekryterar projektledare till Göteborgskontoret

Karriär Michaela Capkova har anställts som ny projektledare inom Corporate Solutions på Jones Lang Lasalle i Göteborg. Hon kommer närmast från CBRE i Prag.
Publicerad den 7 November 2011

Jones Lang Lasalles affärsområde Corporate Solutions expanderar och teamet förstärks av Michaela Capkova som har mer än tio års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Michaela kommer närmast från CBRE i Prag i Tjeckien som associate director och senior fastighetskonsult inom Tenant Representation/Corporate Services och dessförinnan som mäklare inom Office Agency.

Inom Corporate Solutions arbetar JLL med fastighetsrådgivning för hyresgäster. Med ett strukturerat grepp om lokal- och fastighetsfrågor skapas verksamhetsanpassade fastigheter och lokaler till optimal kostnad och reducerad risk.
- Vi är oerhört glada att vi utökat teamet i Göteborg. Michaela har bred erfarenhet inom branschen och har sedan många år tillbaka arbetat med strategisk rådgivning till internationella kunder som till exempel Sun Microsystems, BMW Group, Reuters och EDS, säger Marie Cronström chef för Corporate Solutions.

JLL:s ambition är att expandera ytterligare.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY