Image

JLL rekryterar från Humlegården

Bolag Anna Lorentz ansluter till JLL Corporate Solutions som chef för Tenant Representation. Anna Lorentz kommer närmast från Humlegården där hon varit marknadsområdeschef med erfarenhet från både fastighetsägar- och konsultsidan.
Publicerad den 6 Mars 2017
Anna Lorentz. Bild: JLL
Anna Lorentz.

– Anna är verkligen en drömrekrytering. Vi befinner oss i stark tillväxt och ser en ökad efterfrågan på kvalificerad rådgivning till hyresgäster i en marknad med sjunkande vakanser och stigande hyresnivåer. Anna har en lösningsorienterad personlighet som alltid sätter kunden främst, och med sin breda erfarenhet inom både flyttprojektledning och förhandling kommer hon att ytterligare addera senior kompetens till vårt team säger Martin Lindgren, chef för Corporate Solutions Sverige.

Anna Lorentz ansluter till JLL före sommaren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige