Image
Mandana Lagerlöf.
Mandana Lagerlöf. Bild: JLL

JLL rekryterar från Einar Mattson

Bolag JLL rekryterar Mandana Lagerlöf från Einar Mattson.
Publicerad den 31 Mars 2020

JLL rekryterar Mandana Lagerlöf som en viktig del i satsningen på att bli ännu vassare på att hjälpa kunderna att utveckla och förädla sina fastigheter. Mandana Lagerlöf har flera års erfarenhet av fastighetsutveckling och bidrar med ny kompetens till teamet.

Rekryteringen är ett steg i JLL:s vidareutveckling av våra tjänster inom fastighetsutveckling. Bakgrunden är en ökad efterfrågan från kunderna och en ambition att erbjuda tjänster som tar ett helhetsgrepp om fastighetsaffären.
– Kunderna vill ha en strategisk partner för alla sina fastighetsfrågor. Någon som följer dem genom hela processen, från idé, värdering, finansiering, förvärv, genomförande och uthyrning till eventuell försäljning. Med rekryteringen av Mandana får vi in helt rätt kompetens för att kunna bredda vårt erbjudande inom fastighetsutveckling, säger Miranda Jensen, chef för Project and Development Services på JLL.

Mandana Lagerlöf kommer senast från Einar Mattson där hon som projektutvecklare ansvarat för nybyggnationsprojekt. Hon har tidigare även jobbat på bland annat Nyréns Arkitektkontor, NCC Construction och Stockholmshem och är utbildad både inom arkitektur och byggteknik på KTH.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY