Image
Filip Personne och Anna-Mona Jarallah.
Filip Personne och Anna-Mona Jarallah. Bild: JLL

JLL rekryterar från Balder

Karriär JLL expanderar inom Office and Industrial Leasing och rekryterar Filip Personne och Anna-Mona Jarallah.
Publicerad den 22 September 2020

Filip Personne kommer närmast från Balder där han har arbetat med fastighetsförvaltning. Dessförinnan arbetade han med uthyrning på Atrium Ljungberg. Anna-Mona Jarallah kommer direkt från KTH där hon har tagit en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad. Vid sidan av sina studier har hon arbetat på flertalet fastighets- och byggbolag, däribland JM, Veidekke och senast Cushman & Wakefield.

Filip och Anna-Mona började på JLL den 31 augusti.
– Med Filip och Anna-Mona får vi in två duktiga och drivna medarbetare som stärker upp vårt uthyrningsteam. Med en ökad efterfrågan på större uthyrningsuppdrag blir båda ett tacksamt tillskott till oss på JLL, säger Theodor Jarnhammar, head of Office and Industrial Leasing på JLL.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige